Súlyos testi sértés

2022.06.18. 08:56

Orrcsonttörés lett a szóváltás vége Orosházán

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt egy 17 éves fiúval szemben, aki úgy megrúgott egy férfit, hogy orrcsontja tört. A nyomozás során felmerült, 100 ezer forintot kitevő bűnügyi költséget is neki kell majd megfizetnie.

Beol.hu

Illusztráció: Shutterstock

A Békés Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint, az akkor 16 éves fiú 2021. március 1-én, a délutáni órákban két férfi és egy nő társaságában Orosházán gyalogosan közlekedett. Az esti órákban a Széchenyi téren összetalálkoztak két ittas állapotban lévő férfival és a két társaság között szóváltás alakult ki. Ennek során a fiatalkorú terhelt ököllel megütötte az egyik férfit arcát, majd meglökte a mellkasánál, aminek hatására a sértett a földre esett, a terhelt pedig a földön fekvő férfiba legalább egy alkalommal belerúgott. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, 8 napon túl gyógyuló orrcsont-törést szenvedett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában