Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa

2022.06.03. 19:00

Egy győzelem és egy második hely az országos döntőben

Szép eredményt értek el a Békés megyét képviselő diákok a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Balatonalmádiban megrendezett országos döntőjén.

Fotók: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldal

 A május 31. és június 2. között megtartott megmérettetésre Fehér Martin Bence, Koska Koppány (mindketten a Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulói) és Kecskés Ádám (Gyulai Szakképzési Centrum Szigeti Endre Technikum és Szakképző Iskola diákja) utazott el. A csapatot Fenesiné Markovics Nóra r. hadnagy, a Gyulai Rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója kísérte el. Martin kerékpáros, Koppány segédmotor-kerékpáros, Ádám pedig személygépkocsi-vezető kategóriában indult. A Gyulai Szakképzési Centrum Szigeti Endre Technikum és Szakképző Iskola tanára, Kardos József készítette fel őket a versenyre. 

Az első napon Balatonalmádiban ügyességi pályán kellett bizonyítaniuk a diákoknak, majd másnap KRESZ és szabályossági feladatokat teljesítettek Veszprémben. A 20 csapat közül a Békés megyei különítmény a 8. helyet szerezte meg.Kecskés Ádám a személygépkocsi-vezetők összetett versenyében második lett,és az ezüst mellé egy aranyat is begyűjtött, hiszen az ügyességi és szabályossági egyéni kategóriában ő lett a legjobb - olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán.

Kecskés Ádám

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában