Ügyészség

2022.05.04. 13:36

Nemi szervét mutogatta, majd felpofozta hajléktalan társát egy férfi Békéscsabán

Szeméremsértés és garázdaság miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt egy 47 éves büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő, hajléktalan békéscsabai férfi ellen, aki szexuálisan molesztálta egyik társát.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

A férfi január 17-én, hajnali 3 óra körül, az egyik békéscsabai hajléktalan szállón bement egy szintén hajléktalan nő szobájába, és felajánlotta neki, hogy ha szexuális kapcsolatot létesít vele, akkor 3 ezer forintot fizet neki - olvasható a Békés Megyei Főügyészség sajtóközleményében. A nő nem fogadta el az ajánlatot, inkább kiment a szobája elé, a hajléktalan szálló drótkerítéssel körbekerített – így az utcáról is belátható – udvarára. 

Az ittas állapotban lévő férfi követte a nőt, és nemi vágyának a kielégítése céljából nadrágját letolva hímvesszőjét mutogatta, majd, mivel az általa kívánt nemi aktus nem jött létre, tenyérrel egy alkalommal arcon ütötte a nőt. 

A férfi személy ellen irányuló kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában