Kék hírek

2022.05.02. 07:24

Lezárult a vizsgálat az orosházi zsebes és a Gyula melletti baleset ügyében

Két ügy vizsgálatát is befejezte a rendőrség a napokban. Elek és Gyula között 2021 decemberében egy autó megcsúszott, majd átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalara, ahol elütött egy kerékpáros nőt. A biciklis súlyosan megsérült. A másik ügyben egy orosházi, segítőjét kizsebelő nő játszotta a főszerepet.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Elek és Gyula közötti úton, Gyula külterületén 2021. december 19-én 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője megcsúszott, átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy kerékpárral közlekedő nővel. 

A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. 

A Gyulai Rendőrkapitányságon közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indult büntetőeljárás az autót vezető 25 éves gyulai autós ellen. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Segítőjét zsebelte ki egy nő Orosházán. Több tízezer forintot, karórát, ékszert és telefont vitt el a férfitől. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és a büntetőeljárás iratait továbbította az ügyészségnek - olvasható a rendőrség közleményében.

Ismerőse lopott meg egy férfit 2022. február 14-éről 15-ére virradó éjjel Orosházán. A nőnek nem volt hol laknia, és a férfi megengedte neki, hogy nála aludjon. Éjfél körül azonban a vendég úgy gondolta, hogy távozik, de előtte átkutatta a házigazdának a lakás előszobájában felakasztott kabátját. 

A zsebéből több tízezer forintot, karórát, telefont és fülbevalót vett ki. A pénz nagy részét azonnal el is költötte cigarettára és italra, a maradékot a rendőrök lefoglalták tőle, majd visszaadták a férfinek. 

Az Orosházi Rendőrkapitányság az 51 éves orosházi nőt lopás vétség elkövetésével gyanúsítja. Az ellene indított nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait csütörtökön továbbították az ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában