Kék hírek

2022.05.04. 16:00

Két óráig térdepeltette, miután megrugdosta lányát a gyomaendrődi férfi

Védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Szarvasi Járási Ügyészség és közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt egy 68 éves gyomaendrődi férfi ellen, aki kiskorú gyermekét bántalmazta.

/Illusztráció: Shutterstock/

A férfi és felesége gyomaendrődi otthonukban több kiskorú gyermeket nevelnek, részben közös gyermekeiket, részben a férfi előző házasságából született gyermekeket. 

A férfi 2019 decemberében, egyik este az egyik korábbi házasságából származó 13 éves kislányt nevelési célzattal mindkét arcfelén 1-1 alkalommal pofon ütötte, és közben azt mondta a kiskorú sértettnek, hogy muszáj most felpofoznia, mert ha ezt nem teszi meg, akkor tömeggyilkos lesz belőle. 

Az ütésektől a kislány a földre esett, a férfi pedig a földön fekvő sértettet legalább kétszer megrúgta, majd parancsára a kislánynak két óráig térdepelnie kellett. 

Másnapra a kislány belázasodott, az arca feldagadt, ezért apja több napig nem engedte őt iskolába. A bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Utóbb a kislányt a gyámhivatal kiemelte a családból és nagykorú testvérénél helyezte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában