Kék hírek

2022.05.26. 10:31

Két balesetben öten sérültek meg szerdán Békés megyében

Két baleset és két körözés alapján történt rendőri intézkedés szerdán Békés megyében.

beol.hu

Autós ütközött kerékpárossal Békéscsabán /Fotó: police.hu/

A police.hu beszámolója szerint Békés megyében szerdán két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. 

Medgyesegyházán, a Dózsa György utcán, 7 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi, a balesetben négyen könnyebben megsérültek

Medgyesegyházán összeütközött két személygépkocsi /Fotó: police.hu/

Békéscsabán, az Andrássy úton, 16 óra 45 perc körül egy gyalogos-átkelőhely előtt megállt egy személygépkocsi vezetője azért, hogy elsőbbséget adjon egy gyalogosnak. Ezután elindult, és hirtelen a kocsi elé került egy kerékpáros, aki fenn ülve hajtott át a zebrán. Az autós fékezett, de már nem tudott megállni, összeütközött a kerékpárossal. A 13 éves fiú könnyű sérülést szenvedett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei szerdán előállítottak egy fiatalkorú lányt, akit az Orosházi Rendőrkapitányság garázdaság, a Gyulai Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözött. A lányt visszavitték abba a lakásotthonba, ahol él, és átadták a nevelőjének.

Testi sértés és eltűnés miatt körözött fiatalt fogtak el szerdán az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei. A 17 éves fiú engedély nélkül volt távol abból a lakásotthonból, ahol él. A rendőrök visszavitték oda, és őt is átadták a nevelőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában