Testületi ülés

2022.05.20. 11:02

Hatvan alkalommal vonultak Vésztőre a tűzoltók

Tavaly 261 alkalommal vonultak a szeghalmi hivatásos tűzoltók, 61 esetben Vésztőre – ismertette Túri János tűzoltó alezredes, Szeghalom tűzoltóparancsnoka a vésztői képviselő-testület minap tartott ülésén.

L. B.

Túri János tűzoltó alezredes, Szeghalom tűzoltóparancsnoka a vésztői képviselő-testület ülésén hozzátette, hogy a szeghalmi hivatásos tűzoltó-parancsnokság 12 település és 42 ezer ember biztonságáért felel két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval. A laktanyát igyekeznek korszerűsíteni, voltak munkálatok az elmúlt időszakban is. Azzal kapcsolatban, hogy volt két szándékosan megtévesztő jelzés is Vésztőn, elmondta: szándékosan megtévesztő jelzésnek számít, ha riasztják őket, ám a helyszínen kiderül, hogy nemhogy lángoló épület, de épület sincs azon a címen. Ilyenkor, ha megtalálják a telefonálót, behajtják rajta a vonulás költségét. De inkább az a probléma, hogy elvonhatják ezek az esetek az erőket olyan káresemények helyszíneiről, ahol valóban szükség lenne a segítségükre. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában