Kék hírek

2022.05.03. 08:07

Gyorsan elkapták a nagybánhegyesi ágyneműtolvajt

Ágyneműket lopott egy férfi egy házból Nagybánhegyesen. A rendőrök a helyi polgárőröktől kapott információk alapján elfogták és mindent lefoglaltak tőle. Az ügy rendőrségi vizsgálata befejeződött, a büntetőeljárás iratai az ügyészségre kerültek.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Betört egy házba egy férfi február 21-e és 24-e között Nagybánhegyesen. Az egyik ajtót meghúzta, a másikat benyomta és átkutatta a helyiségeket. Egy ott talált zsákba pakolt bele ágyneműket, egy paplant, két párnát, egy dunnát, valamint egy hálózsákot, majd távozott - derül ki a police.hu beszámolójából.

Két helyi polgárőr értesült először a bűncselekményről és az elkövetőről is volt információjuk, ők tettek bejelentést a rendőrségen. 

A 47 éves férfi elismerte a lopást, a rendőrök az összes ágyneműt és a hálózsákot is lefoglalták tőle. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást és a nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az ügy iratait a rendőrkapitányság a napokban továbbította az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában