Kék hírek

2022.05.19. 11:12

Elfogtak egy lőkösházi férfit a Békés megyei rendőrök

Őrizetbe vétel szabálysértés miatt és elfogatóparancs alapján történt rendőri intézkedés szerdán.

beol.hu

/Fotó: police.hu/

A police.hu beszámolója alapján a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság szerdán őrizetbe vett egy medgyesegyházi férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. Ráadásul az autó nem is az övé, a tulajdonos engedélye nélkül hajtott el vele. Az eset miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. A jármű önkényes elvétele miatt pedig büntetőeljárás indult ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei szerdán elfogtak egy lőkösházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. Korábban ugyanis a Battonyai Járásbíróság lopás miatt közérdekű munkára ítélte, majd a le nem dolgozott órákat fogházbüntetésre változtatta át. Emellett a férfinek meg nem fizetett bírságai is voltak, amelyeket szintén elzárásra változtatott át a bíróság. A rendőrök a 31 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában