Kék hírek

2022.05.21. 09:00

Csabai diákok vendégeskedtek a battonyai Határrendészeti Kirendeltségen

A Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei nap mint nap lelkiismeretesen ellenőrzik a folyamatosan üzemelő battonyai közúti határátkelőhely forgalmát.

Fotók: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldal

Nagyon örülnek annak, hogy vannak fiatalok, akik kíváncsiak a munkájukra, így idén már a második diákcsoport látogatott el hozzájuk. Tehát mondhatni, hogy nemcsak az átkelőhelyen, hanem a kirendeltségen is nagy a forgalom. Ezúttal május 17-én és 18-án a Békéscsabai Szakképzési Centrum Nemes Tihamér Technikum és Kollégium 11. évfolyamának rendészeti ügyintéző szakos diákjai  vendégeskedtek a határrendészeinknél. 

A fiatalok nagyon érdeklődőek, aktívak voltak, leginkább a fegyverek mechanikája, működése, és a kutyás bemutató ragadta meg a figyelmüket, de az útlevélkezelői fülkékben lévő technikai eszközöknél is sokat időztek. Öröm volt látni, mennyire érdekli őket, hogyan zajlik a szolgálatellátás, pontosan mit csinálnak a határrendészek - olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában