Lezárt nyomozás

2022.05.12. 11:07

Bódultan vezetett és kábítószert is találtak a békési férfinél

Árokba hajtott egy személygépkocsi Békéscsabán. A balesetben senki nem sérült meg, de a zavartan viselkedő járművezető ruhájában kábítószer gyanúját keltő kristályos anyagot találtak a rendőrök. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Beol.hu

/Fotó: police.hu/

Békéscsabán, a Berényi úton január 2-án 4 óra 15 perc körül árokba hajtott egy személygépkocsi. A járművet vezető békési férfi nem sérült meg, de zavartan viselkedett. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A ruházatában kristályos anyagot találtak a rendőrök, ezért a 27 éves autóst előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre.  Az igazságügyi szakértői vizsgálat megállapította, hogy bódult állapotban vezetett és a lefoglalt anyag kábítószer. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban gyanúja miatt indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek - adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában