Kék hírek

2022.05.08. 08:15

Az ügyészség elé kerültek a zsadányi állatkínzók

Állatkínzás, orvvadászat és lopás miatt indult büntetőeljárás az ellen a két zsadányi férfi ellen, akik hurokkal fogtak meg egy őzet. A rendőrök éppen akkor fogták el őket, amikor az elpusztult állatot dolgozták fel. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

beol.hu

/Fotó: police.hu/

A police.hu közleménye alapján hurokkal fogott meg egy őzet két férfi január 7-én reggel Zsadány külterületén. A körzeti megbízott jelzést kapott a történtekről és munkatársaival azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását. Rövid idő alatt meg is találták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit, akik elfogásukkor éppen az elpusztult állatot dolgozták fel egyikük otthonában. A két zsadányi férfit előállították, két hurkot és egy csapdát lefoglaltak tőlük. 

A Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói állatkínzás, orvvadászat és lopás miatt büntetőeljárást indítottak ellenük. Az őzet a rendőrök átadták a vadásztársaság képviselőjének. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait a napokban átadta az ügyészségnek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában