Kék hírek

2022.04.13. 09:43

Vádat emeltek a magyarbánhegyesi zaklató ellen

Volt élettársa sérelmére elkövetett zaklatás miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség és vádiratában próbára bocsátásra tett indítványt egy 49 éves büntetlen előéletű magyarbánhegyesi férfi ellen, aki kitartóan háborgatta volt párját.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

A férfi és a sértett nő korábban házastársakként, majd válásukat követően 2020 júliusáig – kapcsolatuk végleges megromlásáig – élettársakként éltek együtt Magyarbánhegyesen mindaddig, amíg a sértett a közös lakásból édesanyja házába költözött közös gyermekeikkel együtt. 

A férfi 2020 júliusa és 2021 áprilisa közötti időben, a sértett akarata ellenére, abból a célból, hogy a sértett magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt napi rendszereséggel – alkalmanként naponta többször is –Magyarbánhegyes településen gépkocsijával követte, lakó-és munkahelyén azért, hogy a nőt számon kérje, vagy saját személyes problémáit vele megossza, őt személyesen megkereste, az utcán, a boltban ugyanezen célból megállította, valamint telefonon fölhívta. 

A férfi 9 hónap alatt összesen 1631 db hívást kezdeményezett volt párja irányába és 624 db SMS üzenetet küldött neki.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában