Kék hírek

2022.04.07. 09:00

Kábítószert rejtett egy békési férfi konyhája

Békésen őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, mert a gyanú szerint kábítószerrel kereskedett. A lakásán a rendőrök a gáztűzhely sütő részében és a konyhaszekrényben is találtak szárított növényi törmeléket.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe szerdán egy férfit a Békési Rendőrkapitányság. A 33 éves békési férfi a gyanú szerint hónapok óta árult tiltott bódító hatású anyagot - olvasható a rendőrség tudósításában.

A nála tartott kutatáskor a rendőrök több csomag növényi törmeléket foglaltak le. A gáztűzhely sütő részében és a konyhaszekrényben is volt ilyen, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó törmelék. 

Fotó: police.hu

Emellett az anyag adagolásához használt mérleget is foglaltak le tőle a rendőrök. A nyomozás adatai szerint többen rendszeresen vásároltak a 33 éves férfitől, a rendőrség eddig négy fogyasztó ellen indított büntetőeljárást. A nyomozók náluk is kutatást tartottak és tőlük is foglaltak le kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában