Vádemelés

2022.04.03. 10:59

Ittasan, vasvillával fenyegette szomszédját az orosházi férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 74 éves büntetlen előéletű orosházi férfival szemben, aki vasvillával fenyegette meg szomszédját.

Illusztráció: Shutterstock

Az idős férfi évek óta haragos viszonyban van szomszédjával. 2021. november 16-án, a délutáni órákban a terhelt ittas állapotban a sértett háza előtt felindultan tette szóvá, hogy az ekkor gépkocsijával hazaérkező sértett országúti fényszórót használva elvakította őt miközben kerékpárral közlekedett, ezért szomszédját megöléssel fenyegette meg. Az idős férfi ezután vasvillát ragadott, a nyitott nagykapun át bement a szomszéd udvarába, majd az autójából kiszálló sértett irányába tartott vasvillájával kb. 2 méter távolságról hangosan szidalmazta és leszúrással, agyonveréssel fenyegette meg szomszédját. A terheltet a sértett felesége tuszkolta ki az udvarukból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában