Lezárt nyomozás

2022.04.04. 17:20

Három bűncselekményt is elkövetett a kovácsházi férfi

Más autóját vezette egy férfi úgy, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől. Ráadásul, amikor megállt az autóval, levette róla a rendszámot, hogy nehezebben találják meg. A rendőrség három bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja és ügyének iratait átadta az ügyészségnek.

Beol.hu

/Fotó: police.hu/

Elvitte egy nő autóját egy férfi 2021. november 2-áról 3-ára virradó éjjel Mezőkovácsházáról. A kocsi egy ház előtt az utcán állt, de a tulajdonos nem zárta be és az indítókulcsot is benne hagyta. A férfi Dévaványára ment vele, majd amikor megállt a kocsival, levette róla a rendszámot. Arra gondolt, hogy így majd nehezebben találják meg.

 Nem jött be a számítása, mert a rendőrök hamar megtalálták az autót, majd nem sokkal később kopogtattak nála és előállították a Dévaványai Rendőrőrsre.

 

Kiderült, hogy a Szarvasi Járásbíróság korábban 1 évre, 2022. szeptember 28-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, egyedi azonosító jellel visszaélés és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait pénteken továbbították az ügyészségre - adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában