Kék hírek

2022.03.14. 08:28

Mozgalmas volt a békési rendőrök vasárnapja

Elfogatóparancs alapján történt őrizetbe vétel és bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiak előállítása a hét utolsó napján Békés megyében.

Beol.hu

Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Szarvasi Rendőrkapitányság vasárnap őrizetbe vett egy madarasi férfit, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság ugyanezen a napon büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert annak ellenére vezetett, hogy korábban az Orosházi Járásbíróság 2023. augusztus 5-ig eltiltotta a járművezetéstől. A csanádalberti férfi személygépkocsival közlekedett Kardoskúton, egy körzeti megbízott állította le és igazoltatta.

 

Orosházán, az Arany János utcában 20 óra 15 perc körül egy férfi összeveszett a barátnőjével, majd dühében megrongálta egy lakóház ereszcsatornáját és ablakpárkányát. A 22 éves férfit a rendőrök előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit az esti órákban Orosházán. A 19 éves fiatalember lakásában kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket és élő növényt, valamint annak termesztéséhez szükséges eszközöket találtak, foglaltak le.

 

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított két férfi ellen, mert a gyanú szerint Füzesgyarmat külterületéről, egy mezőgazdasági telephelyről fóliasátor alkatrészeket és egy autóroncsot vittek el. A lopásról a rendőrségre vasárnap délután érkezett bejelentés, a rendőrök nem sokkal később elő is állították a páros mindkét tagját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában