Vádemelés

2022.02.19. 07:14

Téglával ütötte arcon párja édesapját a békési nő

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Békési Járái Ügyészség és vádiratában közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt egy 48 éves büntetlen előéletű békési nővel szemben, aki élettársa édesapját bántalmazta.

Illusztráció: Shutterstock

A nő 2021. október 6-án, a kora délutáni órákban békési lakóhelyükön szóváltásba keveredett az élettársa ittasan hazatérő édesapjával. A nő a vita hevében az udvaron felkapott egy féltéglát és azzal közepes erővel megütötte a 73 éves férfit a bal arcfelén, aki az ütés hatására arccal előre a földre zuhant. Az idős sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló horzsolásos-zúzódásos sérüléseket szenvedett, azonban figyelemmel a támadott testtájékra, valamint az elkövetés eszközére és módjára reális esélye volt egy súlyosabb, 8 napon túl gyógyuló sérülés bekövetkezésének, annak elmaradása csak a véletlenen múlt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában