Katasztrófavédelem

2022.02.04. 08:51

Elakadt a sárban egy mentőautó Gyulán

Csütörtökön Békés megye tűzoltóit több esetben riasztották műszaki mentéshez.

20210602 Győr Új mentőautó ünnepélyes átadása, Győri Mentőállomás, Képen: mentőautó Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

Az elmúlt napok szeles időjárása miatt a csütörtökön még két esetben kérték a Békés megyei tűzoltók segítségét - írja a bekes.katasztrofavedelem.hu.

Egy családi ház tetejére Kúpcserepeket kellet visszahelyezni csütörtökön reggel Szarvason, a Szent István utcában, valamint a délutáni órákban egy tetőkibújó ajtót kellett ereszcsatornából eltávolítani és a ház tetejére visszaszerelni Gyomaendrődön, a Rákóczi utcában. A szarvasi hivatásos és a gyomaendrődi önkéntes tűzoltók, dugólétra segítségével az ingatlanokban keletkezett károkat helyreállították. Az esetekkel kapcsolatban senki sem sérült meg. 

Egy beteghez riasztott mentőautó akadt el csütörtökön este Gyulán, a Csikoséri soron.

 A helyi hivatásos tűzoltók a sárban elakadt járművet kézi erővel kiszabadították. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg. 

Egy gyermek keze szorult radiátor mögé csütörtökön este Szeghalmon, az Újtelep utcában.

A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a beszorult végtagot kiszabadították, majd a kisgyermeket átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A mentőszolgálat elmondása alapján a gyermek csupán könnyebb sérüléseket szenvedett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában