Kék hírek

2022.02.23. 10:26

A lakosság segítségét kéri a rendőrség a vésztői halálos baleset ügyében

A Vésztőn történt halálos közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

Beol.hu

Mint ahogy arról beszámoltunk, Vésztőn, a Békési úton, kedden 20 óra 30 perc körül egy gépkocsi a település központja felől Békés felé tartott, amikor elütött egy nőt. A nő a helyszínen életét vesztette, egy arra közlekedő talált rá és értesítette a rendőrséget - olvasható a police.hu felhívásában.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 04070/52/2022.bü. ügyszámon eljárást indított és keresi a gépkocsit, valamint annak vezetőjét. Kérik őt, hogy a történtek körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen!

Várják azok bejelentését is, akik tudnak olyan gépkocsiról, amely a baleset időpontjában sérülhetett meg, esetleg a történtek idején a közelben jártak, láttak, hallottak bármit, ami kapcsolatba hozható lehet a balesettel. A Szeghalmi Rendőrkapitányság elérhetőségei: Szeghalom, Kossuth tér 1., telefonszám: 66/371-555. Emellett a két ingyenes számon, a 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80/555-111-es számán a nap 24 órájában fogadják a hívásokat, az utóbbi telefonszámon név nélkül is lehet bejelentést tenni. 

A rendőrség ezúton is köszöni a baleset körülményeinek felderítéséhez nyújtott segítséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában