Vádemelés

2022.01.25. 14:20

Több mint egymillió forintot lopott el munkatársa autójából egy férfi Pusztaottlakán

Nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség egy 35 éves büntetett előéletű prügyi férfi ellen, aki munkatársát lopta meg. A járási ügyészség indítványa próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására irányult, valamint arra, hogy a bíróság kötelezze a terhelt az okozott kár megtérítésére.

/Fotó: Shutterstock illusztráció/

A férfi 2020. április 28-án Pusztaottlaka külterületén, egy marhatelep közelében útépítési munkavégzés keretében dolgozott több társával együtt. Ennek során tudomást szerzett arról, hogy egyik munkatársa a tulajdonát képező és a marhatelepen parkoló személygépkocsi kesztyűtartójában 1 millió 230 ezer forint készpénzt tartott, amely egy cég tulajdonát képezte.A terhelt a fenti napon, a délutáni vagy esti órákban betörte a személygépkocsi jobb első ajtajának üvegét, majd a kesztyűtartóból jogtalan eltulajdonítási szándékkal elvette az ott tartott készpénzt. Az okozott kár nem térült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában