Vádemelés

2022.01.19. 06:59

Súlyosan megverte, majd halálosan megfenyegette barátnőjét egy csabai férfi

Súlyos testi sértés bűntette és büntetőügyben elkövetett kényszerítés hatósági eljárásban bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 36 éves büntetlen előéletű békéscsabai illetőségű, de újkígyósi tartózkodási helyű férfi ellen, aki előbb megverte, majd meg is fenyegette barátnőjét.

beol.hu

A férfi megfenyegette, hogy megöli, ha feljelentést tesz ellene /Illusztráció: Shutterstock/

A férfi 2021. május 24-én újkígyósi otthonában tartózkodott, szeszes italt fogyasztott és ismerősei társaságában bográcsozott. Az esti órákban érkezett meg a barátnője, akivel hangos vitába keveredett, ezért a sértett nő a történtek miatt elindult a kerékpárjához, hogy távozzon a helyszínről. Amikor a sértett a járműhöz ért, a nézeteltérés miatt indulatos férfi mögé lépett, megragadta a haját és előbb a kapunak, utána a földre lökte őt. A földre került sértettet ezt követően a férfi legalább három alkalommal a testén és a fején megrúgta, majd a kerékpárt is ráborította. 

Miután a sértett felállt és az utcára jutott, felszállt a kerékpárra, hogy távozzon a helyszínről, a férfi – a felelősségre vonása megelőzése érdekében – a sértett után futott és megfenyegette, hogy megöli, ha feljelentést tesz ellene. A nő félelmében nem tett feljelentést, a rendőrséget sem értesítette, és orvosi ellátást sem vett igénybe. Állapota azonban rosszabbra fordult, így harmadnap bement a békéscsabai kórházba, ahol megállapították, hogy bordatörést szenvedett és értesítették a rendőröket – tájékoztatott a megyei főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában