Kék hírek

2022.01.27. 16:55

Nem sikerült elhúznia a lopott autót a sarkadi férfinak

Egy autót húzott maga után egy férfi Sarkadon. Észrevette ezt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki a gyanús esetről azonnal értesítette a kollégáit. A rendőrjárőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a forgalomból kivont járművet egy lakatlan ház udvaráról lopták el.

Gyanús esetről értesítette munkatársait egy szolgálaton kívüli rendőr csütörtökön 19 óra 30 perckor. A bejelentő elmondta kollégáinak, hogy Sarkadon, az egyik utcában látta, hogy egy férfi maga után húz egy autót. A rendőrjárőrök a helyszínre siettek, és igazoltatták a férfit. Az ellenőrzéskor a 43 éves sarkadi férfi többször ellentmondásba keveredett. 

Olyat is állított a rendőröknek, hogy a járművet megvette, de annak tényéről semmilyen iratot nem tudott bemutatni és az eladót sem tudta megnevezni. Végül elismerte, hogy Sarkadon, egy lakatlan ház udvaráról lopta el a forgalomból kivont személygépkocsit. A rendőrök azonosították a jármű tulajdonosát, akinek a hozzátartozója tájékoztatta őket arról, hogy az autó senkinek nem lett eladva. A Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában