Kék hírek

2022.01.19. 10:51

Nem állt meg a sofőr a Békéscsabánál történt baleset után

A Békéscsaba és Gerla közötti úton kedden összeütközött két személygépkocsi. Senki nem sérült meg, de az egyik autós a baleset után nem állt meg. A rendőrség kéri őt, hogy a történtek tisztázása érdekében jelentkezzen. Várják azok bejelentését is, akik bármit tudnak az esetről, vagy az ütközésben megsérült autóról.

beol.hu

/Fotó: Shutterstock illusztráció/

Frissítés: A Békéscsaba és Gerla között történt balesetben érintett autóst a rendőrök megtalálták.

Korábban írtuk: Békéscsaba külterületén, a Békéscsaba és Gerla közötti úton, kedden 17 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Senki nem sérült meg, de az egyik autós a baleset után nem állt meg. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy fehér vagy világos színű, 2004 és 2010 közötti évjáratú Opel Astra H típusú személygépkocsival volt, ami az ütközés következtében a bal oldalán megsérült. A rendőrség kéri az autó vezetőjét, hogy a történtek tisztázása érdekében jelentkezzen a rendőrségen! Emellett várják azoknak a bejelentését is, akik bármit tudnak a balesetről vagy a sérült autóról. A Békéscsabai Rendőrkapitányság elérhetőségei: Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: +36/66/523- 700, vagy hívják a 112-es segélyhívót. A „Telefontanú” +36/80/555-111-es számán akár névtelenül is lehet bejelentést tenni. Minden elérhetőségen a nap 24 órájában fogadják a hívásokat – tájékoztatott szerdán a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában