Gyula

2022.01.19. 10:58

Még mindig keresik Szathmáry Niki gyilkosát

Bár már közel negyedszázada tűnt el az akkor 7 és féléves gyulai Szathmáry Nikolett, akinek holttestét évekkel később találták meg, a rendőrség nyomoz az ügyben. A rendőrséget annak kapcsán kerestük meg, hogy pénteken délután sétával emlékeztek Szathmáry Niki eltűnésének huszonnegyedik évfordulójára.

P. G.

Pénteken Niki eltűnésének huszonnegyedik évfordulójára emlékeztek. Képünkön Niki édesanyja, Iszály-Szilágyi Edit /Fotó: Bencsik Ádám/

– Szathmáry Nikolett meggyilkolásának ügyében az eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja, a szükséges nyomozati cselekmények végrehajtása folyamatosan zajlik. Az eljárás érdekeire való tekintettel további információt nem áll módunkban közölni – tájékoztatta hírportálunkat az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata. 1998. január 14-én, mintegy huszonnégy esztendeje az akkor hét és fél éves Szathmáry Nikolett néptáncóráról hazafelé tartva tűnt el. A kislány földi maradványait három évvel később nádvágók találták meg a Csabai út mellett egy zsákba rejtve; a gyermek gyilkosság áldozata lett. Annak ellenére, hogy a tragikus események már közel negyedszázada történtek, az ügy a mai napig élénken foglalkoztatja mind a város, mind a megye közvéleményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában