Kék hírek

2022.01.16. 14:59

Még a rendőröket is felhasználta a zaklatáshoz egy sarkadi férfi

Zaklatás miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség és vádiratában közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt egy 23 éves büntetett előéletű sarkadi férfival szemben, aki volt barátnőjét zaklatta.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock

A férfi tavaly néhány hónapig párkapcsolatban állt egy vésztői nővel. Miután a nő novemberben szakított vele, a férfi egy hónapon keresztül folyamatosan próbálta felvenni a kapcsolatot vele: ittas állapotban különböző telefonszámokról naponta több alkalommal felhívta, sms és messenger üzeneteket küldözgetett neki sértő tartalommal, illetőleg az ismerősein keresztül is el akarta érni.

Tavaly december 6-án az éjszakai órákban valótlan tartalmú bejelentést tett a rendőrségre, amely szerint a nő öngyilkosságot kísérelt meg, gyógyszereket szedett be. A bejelentés hatására a rendőrök felkeresték a sértettet a késő éjszakai időpontban. A férfi kéretlen hívásaival, üzeneteivel, valótlan tartalmú rendőrségi bejelentésével önkényesen, rendszeresen beavatkozott a nő magánéletébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában