Kék hírek

2022.01.21. 09:55

Két ittas sofőr is balesetet szenvedett Békésben

Személyi sérüléses baleseteknél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a Békés megyei rendőrök csütörtökön.

beol.hu

/Fotók: police.hu/

Békés megyében csütörtökön két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – írja a police.hu. Szabadkígyóson, az Ókígyósi úton 8 óra 30 perc körül egy személyautó hátulról nekiütközött egy szemétszállító-tehergépkocsinak. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. Gyulán, a Jókai Mór utcában 20 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lement az útról, jelzőtáblának és fának ütközött. A balesetben a járművet vezető férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült.

Orosházán, a Lorántffy utcában csütörtökön, 18 óra 45 perc körül oldalára borult egy személyautó. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a szentesi férfit, akitől elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában