Kék hírek

2022.01.26. 10:32

Két autó is kigyulladt kedden Békésben

A Békés megyei tűzoltókat három alkalommal is riasztották tűzesethez a keddi nap folyamán.

Beol.hu

Fotók: katasztrofavedelem.hu

Egy személyautó gyulladt ki egy családi ház udvarán kedden reggel Sarkadon, a Gárdonyi utcában. A jármű motortérben az akkumulátor töltése közben keletkezett a tűz, ami a környezetére már nem terjedt tovább. A gyulai hivatásos tűzoltók az égő gépkocsit két vízsugár segítségével eloltották, majd a szerkezeti elemeket visszahűtötték. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg - olvasható a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Egy függöny kapott lángra tegnap délután Kétegyházán, a Nap utcában. A füstelvezető csővel érintkező és meggyulladt függöny kismértékben megperzselte a közeli födémet. A gyulai hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a lánggal való égés már megszűnt, az egység hőkamerával a födémet és a padlásteret átvizsgálta és megállapította, hogy a tűz a környezetére nem terjedt tovább. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg, az ingatlan továbbra is lakható maradt.

Egy közlekedő jármű műszerfala kapott lángra az esti órákban Békéscsaba közelében, a 44-es úton. A helyi hivatásos tűzoltók az úton veszteglő, égő járművet áramtalanították, majd egy vízsugár segítségével eloltották. A beavatkozás és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában