Letartóztatásban

2022.01.26. 13:19

Idős bélmegyeri asszonyokkal erőszakoskodott a bedrogozott férfi

Bántalmazta és erőszakoskodott áldozataival egy 35 éves bélmegyeri férfi szombaton este kilenc körül – erősítette meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Békés Megyei Főügyészség portálunk értesüléseit.

B. O.

Shutterstock illusztráció

A rendőrség által küldött információk szerint a férfi január 22-én, fél óra különbséggel ment be két bélmegyeri házba: az első helyen bántalmazta az ott lakó idős nőt, majd elvette a mobiltelefonját, a másik háznál pedig becsengetett, mire az ott lakó idős nő kiment az udvarra megnézni, ki az. A férfi eközben beugrott a kerítésen és ezt a nőt is fenyegette, bántalmazta, erőszakoskodott vele.

A rendőrök a rablás és szexuális erőszak bűntett gyanúsítottját fél órán belül, a településen elfogták, a kábítószer-gyorsteszt eredménye pozitív eredményt hozott nála. A Békési Rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette.

A Békési Járási Ügyészség még hétfőn a férfi letartóztatását kezdeményezte, ugyanis fennáll a veszélye a szökésének, a sértettek befolyásolásának, a bizonyítási eszközök elrejtésének, valamint a bűnismétlésnek is. Letartóztatását a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója február 24-ig elrendelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában