Kék hírek

2022.01.26. 14:44

Hazudott a gyulai nő arról, hogy férje erőszakoskodott vele

Nem akart egy fedél alatt lakni volt párjával egy gyulai nő, ezért bejelentette, hogy a férfi erőszakoskodott vele. Miután kiderült, hogy nem történt ilyen, a nő ellen hamis vád miatt büntetőeljárás indult. Az ügy iratait a rendőrség átadta az ügyészségnek.

Bűncselekmény elkövetésével vádolta meg volt párját egy gyulai nő. Mindkettőjüknek közös ismerősük adott szállást, de a nő, miután élettársával megromlott a kapcsolta, nem akarta, hogy egy fedél alatt lakjanak. 

A szállásadó azonban nem küldte el a férfit, ezért a nő azt gondolta, megoldja a problémát azzal, ha bejelenti, hogy volt párja erőszakoskodott vele. 

A bejelentésére érkező rendőrök viszont azonnal sejtették, hogy nem mond igazat és a nyomozás adatai is azt támasztották alá, hogy ez egy kitalált történet. A Gyulai Rendőrkapitányság a 22 éves nő ellen hamis vád miatt büntetőeljárást indított. 

Mikor kihallgatták, mindent bevallott, elmondta, hogy azt akarta elérni, hogy a volt élettársát vigyék el a rendőrök, ne kelljen egy helyen lakniuk. 

A rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait szerdán továbbították az ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában