Kék hírek

2022.01.16. 08:39

Hárman verekedtek össze egy orosházi kocsma előtt

Ittas járművezetés és garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Orosházán és két körözött férfit állítottak elő a rendőrök Battonyán.

Beol.hu

Shutterstock illusztráció

Orosházán, a Szabó Lőrinc utcában szombaton 17 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött két leparkolt autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték az orosházi férfit, akitől elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene - olvasható a police.hu közleményében.

Garázdasággal gyanúsítható férfiakat állítottak elő az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei ugyanezen a napon Orosházáról. 

A három férfi egy kocsma előtt verekedett össze, a dulakodásban nem sérültek meg.  A rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

A battonyai közúti határátkelőhelyen elfogtak a határrendészek egy 43 éves pilisi és egy 44 éves pocsaji férfit. A fiatalabbik férfi ellen közokirat-hamisítás miatt a Monori Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, majd értesítették a körözést elrendelő bíróságot és őrizetbe vették a férfit. Az idősebbik férfinek az Érdi Rendőrkapitányság rendelte el a körözését szintén közokirat-hamisítás miatt. A rendőrök őt is előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában