Kék hírek

2022.01.17. 10:14

Fának csapódott egy autó Vésztőnél, súlyosan megsérült a sofőr

Személyi sérüléses balesetnél és bűncselekmények gyanúja miatt intézkedtek a Békés megyei rendőrök vasárnap.

beol.hu

/Fotók: police.hu/

Békés megyében vasárnap két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Vésztő külterületén 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött.

A mentők a járművezetőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békéscsabán, a Luther utcában 22 óra 15 perc körül egy személyautóval közlekedő nő elvesztette az irányítást az autója felett, felhajtott a járdára és egy kerékpártárolónak ütközött. A balesetben a nő könnyebben megsérült – írja a police.hu.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök vasárnap 10 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Jókai utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. Az autóst a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indult a 39 éves férfi ellen, mert a jogosítványát nem tartotta magánál. Sarkadon vasárnap elfogtak a rendőrjárőrök egy sarkadi férfit, aki ellen testi sértés miatt a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A 28 éves férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában