Katasztrófavédelem

2022.01.25. 09:14

Egy holttestet találtak a kigyulladt kazánházban Gyulán

Egy családi ház kazánházában csaptak fel a lángok Gyulán, a tűzoltók oltás közben egy holttestet találtak. A tűzeset mellett egy műszaki mentéshez és egy kigyulladt nádashoz riasztották megyénk tűzoltóit a hétfői nap folyamán.

Beol.hu

/Fotók: katasztrofavedelem.hu/

Egy közlekedő személyautó hibásodott meg hétfőn délután Békéscsaba közelében, a 4432-es úton. Az út közepén lerobbant járműből üzemanyag szivárgott az útburkolatra. A helyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és átvizsgálták, majd a területet átadták a közútkezelő munkatársainak. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg - olvasható a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Nádas gyulladt ki a délután folyamán Öcsöd közelében, a halastavak mentén. 

A szarvasi hivatásos tűzoltók a több hektáron leégett nádas még égő részeit vízsugárral eloltották, majd a területet átvizsgálták. A helyszínen senki sem tartózkodott, az esettel kapcsolatban személyi sérülés nem történt. 

Hétfőn kora este, 17 óra előtt néhány perccel érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy családi ház Gyulán, a Szent István utcában. 

Néhány percen belül három járművel tizenegy gyulai tűzoltó vonult a helyszínre. A kétszáz négyzetméteres, egyszintes családi ház három négyzetméteres kazánháza és a ház mellett lévő tizenkét négyzetméteres tűzifa- és szerszámtároló égett teljes terjedelmében, a lángok az épület tetejének egy részére is átterjedtek. A tűzoltók oltás közben a kazánházban egy holttestet találtak, a lángokat negyven perc alatt fékezték meg. A tűz keletkezési körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában