Kék hírek

2022.01.25. 09:56

A söröző tulajdonosának is odacsapott egy mérges vendég Békésen

Egy könnyű sérüléssel végződő baleset Szarvason, egy őrizetbe vétel Békéscsabán és egy garázdaság Békésen a hétfői nap rendőrségi statisztikája.

Beol.hu

Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Szarvason, a Szabadság utca és a Rákóczi utca kereszteződésében hétfőn 9 óra előtt néhány perccel egy kanyarodó kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A nő könnyű sérülést szenvedett - olvasható a police.hu összefoglalójában.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság ugyanezen a napon engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, mert személygépkocsival közlekedett úgy, hogy nincs jogosítványa. A rendőrkapitányság munkatársai a 46 éves férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök a hét első napján késő délután Békésen, egy sörözőben. Egy férfi megrúgott egy asztalt, majd megütötte a söröző tulajdonosát és egy vendéget. A garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítható 68 éves férfit a rendőrök előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában