Kék hírek

2021.12.13. 09:44

Jogosítvány nélkül közlekedett egy férfi Mezőkovácsházán

Szabálysértés és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Beol.hu

Illusztráció: Shutterstock

Békés megyében 2021. december 12-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. december 12-én előállítottak egy nagykamarási férfit, aki 16 óra körül Mezőkovácsháza külterületén úgy közlekedett egy tehergépkocsival, hogy nincsen jogosítványa. A 31 éves férfit a rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 12-én 8 óra 15 perc körül Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A nagybánhegyesi autóst a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol két további mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. Az 54 éves férfi ellen büntetőfeljelentést tettek - adta hírül a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában