kék hírek

2021.12.03. 10:21

A csabai sofőr döntött: ivott és vezetett

Két könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés és egy elfogás történt megyénkben a csütörtöki nap folyamán.

beol.hu

Békés megyében csütörtökön két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kötegyánban, a Keményfoki úton 9 óra 30 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő nő – olvasható a police.hu közleményében.

Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában 18 óra 30 perc körül személygépkocsi segédmotor-kerékpárossal ütközött. Az autó az úttest szélén állt és a vezetője úgy indult el, hogy adott elsőbbséget a mögötte érkező motorosnak. A balesetben a motort vezető férfi megsérült, állapota nem súlyos.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök ugyanezen a napon 9 óra előtt néhány perccel Békéscsabán, a Berényi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszondás ellenőrzéskor felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett. A rendőrök előállították, majd miután még két mérés eredménye pozitív lett, elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak egy etesi férfit, aki ellen a Balassagyarmati Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg önként a fogházbüntetése letöltését. A 45 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ezek is érdekelhetik