kék hírek

2021.11.27. 08:45

Sörösüveggel dobált egy autót az ittas mezőberényi férfi

Ittas járművezetés Dévaványán és Gyulán, közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Mezőberényben.

Beol.hu

Békés megyében pénteken személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre – írja a police.hu.

Két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök pénteken. Először 17 óra körül Dévaványán, a Körösladányi utcában ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 19 óra 30 perc körül Gyulán, a Dürer Albert utcában állítottak meg egy autóst.

Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A rendőrjárőrök a dévaványai nő jogosítványát elvették és büntetőfeljelentés tette ellene. A gyulai férfivel szemben is büntetőeljárás indult, emellett szabálysértési eljárás is, mert nem tartotta magánál a jogosítványát.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekménnyel gyanúsítható férfit állítottak elő a Békési Rendőrkapitányság rendőrei pénteken Mezőberényből. Az ittas férfi testvérével a Mátyás király utca közepén sétált, amikor egy személygépkocsival közlekedő ki akarta kerülni őket. A 28 éves férfi ekkor a jármű visszapillantó tükrére ütött, majd két sörös üveget dobott az autó irányába. Személyi sérülés és anyagi kár nem történt, de a férfi ellen büntetőeljárás indul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában