kék hírek

2021.11.28. 07:37

Lezárt vizsgálat: rokonaira támadt egy férfi Sarkadon

Fojtogatta, kifosztotta keresztanyját és a testvérével is dulakodott egy férfi Sarkadon. Őrizetbe, majd letartóztatásba került, az ügyének iratai a rendőrségről az ügyészségre kerültek.

Beol.hu

Fenyegette, fojtogatta keresztanyját egy férfi tavaly július 3-áról 4-ére virradó éjjel Sarkadon. A hátsó ajtón át ment be a nő házába, majd az ágyra szorította az asszonyt, ököllel az arcán többször megütötte és azt mondta neki, hogy megöli. Eközben a zsebéből kést vett ki. Amikor a nő elővette a telefonját és hívni akarta a rendőrséget, kivette a kezéből a telefont – írja a police.hu.

Az erőszakos férfi testvére a ház hátsó szobájában lakik, ő sietett a megtámadott nő segítségére, de bátyja vele is dulakodott, és továbbra is késsel a kezében fenyegetőzött, hogy megöli a keresztanyját. A történtek után a Sarkadi Rendőrkapitányság az 54 éves sarkadi férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, jelenleg is letartóztatásban van. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait csütörtökön továbbította az ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában