Békéscsaba

2021.11.25. 18:42

Fél nap alatt elfogták a holland késelőt

Megöléssel fenyegette és késsel megsebesítette menyasszonyát egy férfi Békéscsabán. A nő könnyű sérülést szenvedett. Az emberölés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítható férfit a rendőrök őrizetbe vették.

beol.hu

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Békéscsabán, a Lencsési úton szerdán késő este összeveszett egymással egy pár. A gyanú szerint a férfi késsel a nyakán és a mellkasán megsebesítette menyasszonyát, a nő könnyű sérülést szenvedett – olvasható a police.hu beszámolójában.

A történtek után a 33 éves férfi elmenekült, de a rendőrök fél nap alatt, csütörtökön délelőtt Békéscsabán, a Szabolcs utcai úgynevezett repülőhíd közelében, egy fás, bokros területen elfogták.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben emberölés kísérlet miatt indított büntetőeljárást, a holland állampolgárságú férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Kapcsolódó cikkünk:

[embed]https://www.beol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/a-gyanu-szerint-elettarsat-bantalmazta-a-bekescsaban-eloallitott-holland-ferfi-4538270/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában