testi sértés

2021.10.09. 14:00

Pofon vágta kisfiát a gyomaendrődi férfi

Megverte négyéves gyermekét, ezért testi sértés miatt emelt vádat a Szarvasi Járási Ügyészség egy 34 éves gyomaendrődi férfi ellen, a vádiratában próbára bocsátás mint intézkedés alkalmazását kérve.

L. B.

A férfi ekkoriban egyedül nevelte két gyermekét, egy négyéves kisfiút és egy kétéves kislányt. Tavaly nyáron, amikor a férfi a füvet nyírta, a két gyermek a házban játszott, és az előszobában széttéptek nyolc zsák cementet, amit aztán egymás szemébe dobáltak. Amikor ezt a férfi észrevette, kérte a kicsiket, hogy fejezzék be. Ám a gyerekek többszöri felszólítás ellenére sem fogadtak szót, ezért a férfi ideges lett, és erősen megragadta a kisfiú mindkét karját, majd pofon ütötte. A férfi azonnal megbánta tettét, bocsánatot kért a kisfiútól és megölelte őt. Ezután mindkét gyermek arcát megmosta, nehogy az esetleg szemükbe került cementportól megsérüljenek. A kisfiú arcán és karjain nyolc napon belül gyógyuló vérbeszűrődések keletkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában