gyomendrőd

2021.09.08. 18:05

Zavarta őket a kutya ugatása, apa és fia együtt törték el a szomszéd bordáját

Társtettesként elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat és közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt a Gyulai Járási Ügyészség egy 35 éves gyomaendrődi férfi és 16 éves, szintén gyomaendrődi társa ellen, akik az egyik szomszédjukat bántalmazták.

B. O.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

A felnőtt vádlottat hosszabb ideje zavarta a sértett kutyájának ugatása, amit a tudomására is hozott. A vádlottak és a sértett július 22-én az esti órákban az utcán találkoztak, amikor az idősebb férfi szidalmazni kezdte a szomszédját.

Amikor a sértett megkérdezte a fiatalkorú vádlottat, hogy neki mi köze van kettejük konfliktusához, az idősebb férfi ököllel arcon ütötte őt, amitől a földre esett. Ezt követően a két vádlott ütlegelni kezdte a földön fekvő férfi fejét és testét, azonban sikerült felállnia, és a házába beszaladnia, ahol az őt követő idősebb vádlottat partvisnyéllel tartotta távol.

A férfi a bántalmazás következtében bordatörést és további sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában