kék hírek

2021.09.29. 10:37

A vita hevében szerszámmal ütött a gyomaendrődi férfi

Testi sértés Gyomaendrődön, közokirat-hamisítás Méhkeréken, szabálysértés Békéscsabán, elfogás Dévaványán.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Szóváltás alakult ki két férfi között kedden 12 óra 30 perc körül Gyomaendrődön, az Attila utcában. A vita során az egyik férfi egy szerszámmal megütötte a másikat, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A 32 éves gyomaendrődi férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói testi sértés elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, 15 óra körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy francia honosságú személygépkocsival. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy az autó műszaki érvényességét igazoló adatlap hamis. A Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a 25 éves férfi ellen.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy sarkadi nőt. A 34 éves nő Békéscsaba külterületén anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást kínált és orvosi igazolással nem rendelkezett. A rendőrkapitányság munkatársai tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 8 óra körül elfogtak egy 32 éves dévaványai férfi, aki ellen a Gyulai Törvényszék jármű önkényes elvétele vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrjárőrök átadták a körözését elrendelő bírónak – adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában