kék hírek

2021.09.01. 09:57

Két nő verekedett össze Sarkadon, téglával szállt be a vitába egyikük testvére

Kedden közlekedési baleset történt Orosházán, őrizetbe vétel Gyomaendrődön, valamint garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök Sarkadon.

Beol.hu

Sarkadon, a Kodály utcában korábbi sérelmek miatt összeszólalkozott két nő kedden.

A szóváltás dulakodásig fajult, közben megjelent az egyik nő testvére is, aki egy téglával megdobta a nővérével verekedő nőt és annak fiát.

Mindketten könnyű sérülést szenvedtek. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a verekedőket előállították, kihallgatták és a garázdaság bűntett miatt elrendelt nyomozás során vizsgálják a konfliktus körülményeit – adta hírül a police.hu.

Orosházán, a Bercsényi utca és a Rákóczi utca kereszteződésében kedden 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárosnak és összeütköztek. Az utóbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Gyomaendrődön 11 óra körül előállítottak a rendőrök egy 31 éves férfit. Segédmotoros kerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy nincs vezetői engedélye. A Szarvasi Rendőrkapitányság a gyomaendrődi férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ezek is érdekelhetik