lezárt nyomozás

2021.08.21. 07:57

Nem vezethetett, mégis a volán mögé ült a békési férfi

Békésen ellenőriztek a rendőrjárőrök egy autóst, akiről megállapították, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Beol.hu

Békésen, a Táncsics Mihály utcában június 29-én 19 óra 15 perc körül megállítottak a rendőrjárőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy a békési férfit korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. Ezért a rendőrök elvették tőle a jogosítványát és előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene. Kihallgatásán a fiatal férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondása szerint nem olvasta el figyelmesen az eltiltásról szóló határozatot, így nem tudta pontosan, hogy mikortól nem vezethetett volna.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában