tűzeset

2021.08.24. 09:39

Hétfőn is akadt munkájuk a tűzoltóknak

A hétfői napon, több esetben is területtüzekhez riasztották megyénk tűzoltóit.

Fotó: Shutterstock

Száraz fű és aljnövényzet égett hétfő délben Gyomaendrőd külterületén. Az ötszáz négyzetméter kiterjedésben égő növényzetet, a helyi önkormányzati tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd átvizsgálták a területet.

Fürdőszobában egy mosógép gyulladt ki délután Gyomaendrődön, a Kisfok utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók a meghibásodott és füstölgő berendezést az épületből kivitték, majd átszellőztették a helyiséget. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Illusztráció: Shutterstock

Egyszerre több helyszínen is száraz fű és szemét égett délután Sarkadon a Kijáró utcában. A kettőszáz négyzetméteren foltokban égő területeket, a helyi önkéntes és a gyulai hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el. A tűzesetekkel kapcsolatban a szándékosság gyanúja felmerült, ezért a Békés megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, tűzeseti helyszíni szemlét hajtott végre. Az esetekkel kapcsolatban anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Trágyakazal gyulladt ki délben Nagymágocs és Orosháza között, a 4406-os út mellet. Az orosházi hivatásos tűzoltók három vízsugár, erőgép és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották.

A beavatkozás ideje alatt, a szomszédos főúton rendőrségi forgalomirányításra került sor, az erős füstképződés és a távolsági vízszállítás biztosításának érdekében. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában