békéscsaba

2021.08.05. 09:49

Alufóliába rejtette el a drogot, szakértő is vizsgálja a szert

Őrizetbe vettek szerdán egy férfit Békéscsabán, valamint Szarvason. Battonyán garázdaság, Szeghalmon kerékpárlopás miatt intézkedtek a rendőrök.

beol.hu

Békéscsabán, a Toldi utcában szerdán 17 óra körül elfogtak a rendőrök egy 32 éves férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki – derül ki a police.hu közleményéből.

A rendőrök alufóliába csomagolt kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak nála, valamint az elvégzett gyorsteszt azt jelezte, hogy kábítószert fogyasztott. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette, illetve kábítószer birtoklása gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és szakértő bevonásával vizsgálja, hogy milyen tiltott szert fogyaszthatott.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei szerdán elfogtak egy 20 éves szarvasi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék lopás bűncselekmény miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányág garázdaság miatt büntetőeljárást indított egy 37 éves battonyai férfi ellen, mert hétfőn 20 óra körül Battonyán, a Somogyi Béla utcában szidalmazta és bántalmazta volt élettársát. A nő könnyű sérülést szenvedett.

Szeghalmon, egy étterem elől szerdán 21 óra 45 perc körül ellopták egy férfi lezárt kerékpárját. A rendőrök a bűncselekményről érkezett bejelentés után rövid idő alatt elfogták és előállították a lopás gyanúsítottját, egy 29 éves mezőberényi férfit. A kerékpárt a nyomozók lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Ezek is érdekelhetik