kék hírek

2021.07.25. 08:08

Tárcát lopott egy férfi Kaszaperen, több pénzre számított

Kaszaperen, kocsmából lopott pénztárcát egy férfi májusban. A hazafelé vezető úton kinyitotta, de a személyes iratokon kívül csak ezer forint készpénzt talált benne, amit zsebre rakott, a tárcát pedig villanyoszlop tövébe dobta. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

beol.hu

Lopás bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 41 éves férfit, mert Kaszaperen, az egyik kocsma pultjáról május 2-án 18 óra körül a nadrágja zsebébe rakott egy ott talált pénztárcát – írja a police.hu.

Azonnal távozott az italmérőből, és a hazafelé vezető úton kinyitotta. A személyes iratokon kívül csak ezer forint készpénzt talált benne, amit zsebre rakott, a tárcát pedig villanyoszlop tövébe dobta.

Kihallgatásán elmondta, abban bízott, hogy több pénzt fog találni.

Másnap a fizetőeszközt a rendőrök lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a minap továbbította az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában