katasztrófavédelem

2021.07.14. 09:17

Lakóház tetejére dőlt egy fa Lőkösházán

Egy nagyméretű fűzfa hasadt meg és dőlt egy lakóház tetejére Lőkösházán, Méhkeréken pedig egy kigyulladt búzatarlóhoz kellett riasztani a tűzoltókat.

beol.hu

Búzatarló gyulladt ki kedden Méhkerék közelében a 4251-es út mellett. A három hektáron égő tarló veszélyeztette a szomszédos fóliasátrakat. A gyulai hivatásos tűzoltók erőgép, vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották, majd a területet átvizsgálták.

A tűzoltók kiérkezése előtt az oltást megkezdő terület tulajdonosa a mentőszolgálat elmondása alapján foltokban II.-III. fokú égési sérüléseket szenvedett – olvasható a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Fotók: bekes.katasztrofavedelem.hu

Egy nagyméretű fűzfa meghasadt, majd egy lakóház tetejére dőlt Lökösházán, a Gábor Áron utcában. A gyulai hivatásos tűzoltók létra és láncfűrész segítségével a fát eltávolították. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában