kék hírek

2021.07.14. 10:10

Két közlekedési baleset is történt Békésben

Kedden két közlekedési baleset is történt Békés megyében, valamint lopás miatt intézkedtek a rendőrök Körösladányban.

beol.hu

Békés megyében kedden két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – olvasható a police.hu közleményében.

Mint ahogy arról már hírt adtunk, Békéscsabán, a Szarvasi úton, 11 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi. A jármű vezetője valószínűleg menet közben rosszul lett. Először érintőlegesen ütközött egy kistehergépkocsival, majd megállás nélkül továbbhajtott, áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és ott nekiütközött egy út melletti oszlopnak. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: Bencsik Ádám

Vésztő külterületén 16 óra 30 perc körül egy kanyarban letért az útról és árokba borult egy személygépkocsi. Az autó vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült.

Fotó: police.hu

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy nő ellen, mert a gyanú szerint július 10-én Körösladányban meglopta ismerősét. A házából elvitte a mobiltelefonját, valamint a pénztárcájából kivett körülbelül húszezer forintot és egy bankkártyát. A kártyát többször használta, volt, amikor sikerült is fizetnie vele – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik