Frissítve

2021.07.31. 13:44

Családi ház gyulladt ki Békéscsabán

Kigyulladt egy családi ház szombaton Békéscsabán, a Kápolna utcában.

20210731 Békéscsaba Tűz ütött ki egy családi háznál Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Egy 120 négyzetméteres garázs, egy 160 négyzetméteres melléképület kapott lángra. A tűz átterjedt a főépületre is. A csabai, gyulai, mezőberényi hivatásos tűzoltókat riasztottak a helyszínre. Az épület tetőszerkezete a lángok martaléka lett, csak fekete gerendák látszódnak. Az utcát füstszag tölti be. A helyszínen megtudtuk, hogy vélhetően 13.14-kor egy hölgy hívta a tűz miatt a tűzoltókat.

Frissítve:

A békéscsabai, a gyulai és a mezőberényi hivatásos tűzoltók hat vízsugárral megfékezték a tüzet Békéscsabán, ahol kigyulladt egy lakóház garázsa a Kápolna utcában. A tűz átterjedt a melléképületre, valamint a lakóház tetőszerkezetére is. A melléképület és a garázs teljesen leégett, a garázsban álló két gépkocsi kiégett, valamint az épület mellett álló autó is jelentősen károsodott. A lakóház belső részére nem terjedt át a tűz, azonban korommal és füsttel telítődött, ezért lakhatatlanná vált. A hat lakó hozzátartozóknál kap elszállásolást.

 

Fotók: Imre György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában